Select Page

Welkom bij Diervoeders Zoetermeer

Diervoeders Zoetermeer is een dierenspeciaalzaak, welke al sinds jaar en dag gevestigd is in Zoetermeer. Wij zijn gevestigd in de Storkstraat 8 op bedrijventerrein Hoornerhage. Wij staan bekend om ons enorme assortiment, scherpe prijzen, vriendelijke bediening en grote service.

Sinds maart 2013 zijn wij gevestigd in de winkel in de Storkstraat met een oppervlakte van ruim 1.100 vierkante meter. De winkel is uitstekend bereikbaar met de auto, wij helpen u graag met het sjouwen en inladen van uw aankopen.

Bezorgservice

Bent u slecht ter been, heeft u geen zin of tijd om door weer en wind langs te komen of geen mogelijkheid om zwaardere artikelen op te halen in de winkel? Maak dan gebruik van onze gemakkelijke regionale aan-huis service. Bij een bestelling vanaf € 25,00 kunt u de spullen nog dezelfde dag in huis hebben als u voor 16 uur bestelt. En u kunt gewoon pinnen aan de deur

Voordelen

Winkelen bij Diervoeders Zoetermeer heeft een aantal grote voordelen. Vrijwel niets is te gek, we hebben een enorme winkelvoorraad en kunnen nagenoeg alles leveren.

We hebben zeer ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Voorts zijn we gemakkelijk bereikbaar met de auto en hebben we ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. Bovendien maken we gebruik van winkelwagens, zodat u de spullen tot aan uw auto kunt meenemen. En bieden we de helpende hand om u te helpen met laden.

 

Nostalgie

Heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in:

4 + 1 =

Diervoeders Zoetermeer

Ons adres: Storkstraat 8, 2722 NN  Zoetermeer